VeranderkundePersoonlijk Leiderschap - Step Zero

Dé basis voor Persoonlijk Leiderschap...: Wat Wil IK?

Hoe kom jij er achter wat jij wilt, hoe jij het wilt, maling hebbend aan de rest? Hoe herken jij belangrijke beslismomenten in jouw leven, hoe kom jij in beweging, hoe kom jij uit die impasse?

Deze vragen en meer worden tijdens deze Step Zero trainingen behandeld, door jouzelf! Op een leuke manier, praktisch, met humor, behapbaar. Aan de orde komen onderwerpen als zelfkennis, bewustzijn, verschil werkelijkheid/intentie, lef, spanning, angst, omdenken, kansen creeeren.
BROUW traint geen trucs. BROUW traint een mindset.

In 4 sessies van 2uur, in een smallgroup van 8-10 personen. Kosten: 35euro pp per sessie.
Data: 7 januari, 21 januari, 4 februari, 18 februari
Tijdstip: 19.30 - 22.00
Lokatie: Nieuwerkerk aan den IJssel (direct aan de A20)

Eens per zoveel tijd biedt BROUW een betaalbare training aan. Bij 10 inschrijvingen zit de smallgroup en deze training vol. 

Inschrijven of meer info? info@brouw.org of bel mij, 06-51900289

______________________________________________________________________________________BROUW's Veranderkunde binnen organisaties is…
Managen dat iedereen binnen de organisatie meedoet met de verandering.  
Door middel van iedere persoon zelf laten kiezen en verantwoording laten nemen voor zijn of haar keus. Geen terugval tijdens of na de verandering. Alles uit vrije wil.

BROUW's Veranderkunde voor het individu is…
Het zelf managen van jouw leven. Doen waar jij zelf voor kiest. En dit ook durven.
Door bij jouzelf helder te krijgen wat jij zelf wilt. Een continu veranderproces dat jij zelf in de hand hebt. Zonder dat anderen dat bepalen.


4 Stappen programma
1. Hoe reageer jij? Op keuzes, spannende momenten, stress.... En heb jij dat zelf door?
2. Hoe komt het dat jij op die manier reageert?
3. Het keuzeproces; hoe ziet een voor jou perfect keuzeproces uit?
4. Het maken van keuzes in en met groepen. Samenwerken, doelen bereiken
De Unltd Mindset is géén trucendoos maar een denkwijze, een instelling.

Ieder bedrijf heeft haar eigen gedrag. Passend bij haar product of dienstverlening, land. marktsegment.
Vaak denken bedrijven dat gedrag, hun cultuur op orde te hebben. En toch blijkt juist dat gedrág telkens weer de bottleneck te zijn naar resultaat en vooruitgang.

De oorzaak zit hem in het verschil tussen werkelijkheid en intentie. 

In een gezonde werkomgeving is iedere deelnemer volledig zichzelf en bewust van het eigen gedrag. Ongeacht welk gevolg een keus heeft staat de persoon achter die keuze. Zonder terugval. Zonder motivatieverlies. De betrokkenheid van en naar de organisatie is groot.
De rem-factoren in een ongezonde organisatie zijn: niet betrokken voelen, ongemotiveerde werknemers, niet verantwoordelijk voelen.

Hoe overbrugt uw organisatie de kloof tussen ongezond en gezond, van intentie naar werkelijkhed? BROUW richt zich op deze overbrugging.
U bepaalt uw gewenste gedrag. BROUW laat zien wat de werkelijkheid is. En helpt u de inhaalslag te maken.

Hoe: Via Interim Management, Incorporate trainingen en individuele begeleiding.

Tijdsduur: n.o.t.k
Prijs       : Uurtarief, dagdeeltarief, fixed price_____________________________________________________________________________________________________________Unltd Mindset

Een 2 uur durende workshop voor 7 tot 12 personen.
In deze workshop wordt in een ongedwongen sfeer de afhankelijkheid getoont van iedere schakel binnen uw bedrijf. En de mate van verantwoordelijk.
Aan de hand van een realistisch spel worden de deelnemers getest op hun mate van samenwerking, bewustzijn van gedrag en skills.
Omdenken, denken in kansen. Durf jij ergens voor te gaan of zoek jij al snel naar excuses?

Ideaal uit te voeren tijdens kennisdelings sessies, Friday Afternoon Drinks, of als Motivator halverwege uw implementatieproces

Tijdsduur : 3 uur
Prijs        : €850,00
_____________________________________________________________________________________________________________Toekomst Management

Ben jij blij, ben jij gelukkig? Heb jij het nu naar jouw zin op het werk, privé?

Zeker in deze tijd van economische crisis openbaren zich voor jou zeer belangrijke keuzemomenten. Hoe ga jij hier in hemelsnaam mee om? Hoe kies jij, leg jij je bij de crisis neer of benut jij juist alle nieuwe kansen?

Toekomst Management geeft jou tools en de persoons-eigen vaardigheid om keuzes te herkennen, keuzes te maken en jouw eigen WIL helder te krijgen.

Tijdsduur : 2 x 1,5 uur
Prijs        : €270,00 +___________________________________________________________________________________________________________________________________
Concept management

Ieder idee kan in een organisatorisch concept gegoten worden. Hieruit vloeien de akties en de daadwerkelijke realisatie. Een plan op de planken is nutteloos.

* ontwerp
* ontwikkeling
* uitvoering

Tijdsduur: n.o.t.k.
Prijs       : €95,00 p/u +

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Corporate training

Verandermanagement. Incompany trainingen gebaseerd op gedrag van de organsiatie en zijn of haar medewerkers.

Tijdsduur: 1 Kick-off dagdeel a 4uur
                5 sessies á 2 uur

Prijs o.b.v smallgroup 6p: € 3800,00 +
             ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Individuele training en begeleiding

* Verandermanagement. Ontwikkeling van gedrag, omgaan met uw omgevingsfactoren, managen van uw zakelijke en prive leven.
* Time management. Structureren en organiseren.
* Keuzebegeleiding. Wat te doen bij grote verandervraagstukken. Hoe kiest u?

Tijdsduur: n.o.t.k
Prijs       : €95,00 p/u +
__________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________
Interim Management

Logistiek Management, Verandermanagement, Reorganisatie Management, Wederopbouw